Opet ja :)

Ho Ho Ho bakica se vratila  josh ovaj mjesec ´´mlada bakica´´ a vec iduci punoljetno gundjalo hehe (ak vec nisam).

Znam,znam duugo me nije bilo (a ko je primjetio),ali zadnje 3 sedmice skole bakica nije strebala nego bubala ali trud se na kraju isplatio,dobila sam titulu STREBER (da pojasnim,prosla 5 hehe).

Za ovaj post nemam nista posbeno da vam kazem… ili mozda imam 🙂

Cekam neki dan frendicu da malo protegnemo noge (prosetamo) i onako dok sam cupkala s noge na noge,a ona nit se javlja nit pare salje,smisljam metode mucenja kad dodje. Al´ ajd nije to bitno.

Prolaze 2 cure i nekakav jadni momak (da,da jadni jer ova jedna daaavi pricom o nekakvom tamo svom koji je,ono kak da kazem..KULIRA. I onda je ona bubnula recenicu od koje sam ja bukvalno prasnula u smijeh,ajd sreca nisu bash skontali da sam to ja,jer bila sam u sjeni nekakvog drveta. Kaze doticna ovako:

„Ma sta se on pravi englez,pa nije me 22 dana prozvao“.

Ajd da je ovo izvalilo derle iz 4-5 osnovene,pa ajd djeca su to. Ali ona ima 18-19god.

E sad,sta reci osim nije joj lako hehe.

Sta je pisac htio reci  Kad se nadjete gdje je malo prometnije hehe odnosno ima malo vise ljudi,stisajte ton na vasem TV prijemniku,hocu reci malo tise pricajte da sutra ne bi neko pisao o vama post

5 komentara

  1. -devil-hehe jes to i ti corava ko i ja 😀 jaooo,pa sve redom…onda kak ti se cini da te zovem CORKI hehehe zezam se 🙂 imam ja tih nadimaka na bacanje,naravno,zbog mog “savrsenog” vida 😀

    -ahlam-ma daaaj,ja sam jedan veeeliki davez i neces me se tak lako rijesiti 😀 Moram priznati da ti je bosanski jaca strana hehhehe.

Komentariši