Sta je zajednicko vecini blogova :)

Maloprije sam „procesljala“ po ostalim blogovima i nasla nesto sto je zajednicko vecini blogera. E,zajednicko je mili moji I mile moje  to da se SKORO SVI,koji objavljuju svoje fotke,slikaju,ni manje ni vise nego u wc-u.

Eh,sad,sto na tako “olaksavajucem” mjestu  (Ma dobro baba,mucni malo glavom,ako imas ista u njoj.Osim prasine naravno). Pa zato sto imaju ogledalo,zrcalo ehhe,kak god.

Eee,ali mene je interesovalo kak to izgleda u praX-i.

Ovo je moj pokusaj:

Ulazim ja u gore navedeno mjesto (u povjerenju:tu se najbrze cita ehehhehe). Jedan osmjeh upucen mom odrazu u ogledalu I onda pokusam da zabiljezim trenutak eheh kad upada nenajavljen I bez kucanja ono malo od mog brata,smije se I kaze: “Aaa budale” I ode. Eh,vidim ja nis od ove gluposti,ostavim mobitel na masinu za ves I obavim nesto puno vaznije (I hitnije) od fotkanja u wc-u heheh                                     

5 komentara

  1. -devil-ti spadas u onih 4% (pod sto hehe) koji nemaju fotku u wc-u. I ja fotkanjeee…MRZIIIM… nes mi se ne svidja ona sa fotki heheh.

    -ahlam-ev duuusho sam za tebe 😀 BTW ajm fajn 😀 malo “peceno” od sunca,ali fajn hehe

  2. uuuuuuuuuuuu evo konacno teme za mene, ja bih o svojim komsijama mogla pisati 10dana. isto kao i kod tebe kao da zivim u starackom domu,ja sam najmladja znaci nema NIKO mladji od mene, najmladja osoba poslije mene ima 37 godina i jos nije ozenjen(psihopata) ostale sve bakice i dekice, kad je zima stoje na prozoru i prate kad ides od kuce i kad dolazis kuci, a na ljeto se svi skupe u necijem dvoristu pa tracaju…vecinom sam ja ta o kojoj se prica(glasna muzika, vide me u gradu s momkom itd) da ne pricam vise mislim da je sve jasno…. hehe

Komentariši